Nieuws

En het werd zomer...

Terwijl gezondheidsgewijs alles zijn eigen plekje krijgt... stress zoveel mogenlijk vermeden wordt... en noodgedwongen "alaise" ons werkwoord is zijn er natuurlijk wel een aantal dingen die maken dat we tijdig bedje uitmoeten en blijft actie ondernemen ons deel! Beslissingen in het Bestuur werden gewikt... gewogen... beoordeeld en afgesproken. Ze zullen met de nodige accuraatheid het licht zien op de ledenvergadering van 4 september, waar we een gepaste broodjesmaaltijd voorzien voor alle ingeschreven leden! Ondertussen zijn 2 nieuwe vrijwilligers gestart en goed bevonden. Alhoewel er inderdaad een aantal beslissingen genomen zijn "kabbelt" ons beekje momenteel rustig verder! En blijven onze activiteiten verder lopen! Ons eigenste Klein Geluk Marijke Van Nieuwenhove is bezig met, haar eerste wensje voor een door kanker getroffen ukje van 3,5jaar en ze zal dus binnenkort heel wat extra handen kunnen gebruiken... visitekaartjes werden gedrukt voor alle nieuwe vrijwilligers... we kijken uit naar een geweldige picknick op 2 augustus met een leuke verrassing... een uitstap naar Lier en een driedaagse naar Parijs! Dus je kan wel stellen dat een "rustig kabbelend beekje" bij Klein Geluk relatief is! Al gebiedt mij de waarheid te vermelden dat het inderdaad in 2018 anders zal zijn... 

Genieten van het nu is dus eerlijk gezegd aangewezen...  laat ons er een mooie zomer gevuld met warmte en vriendschap van maken.

Graag zet ik enkele van onze extra activiteiten  eens op een rijtje:

EXTRA:

2 augustus 12.00 uur - Klein Geluk picknick met verrassing

4 september 10.30 uur - Klein Geluk broodjesmaaltijd gevolgd door meditatie + babbelmoment en kaarten met Fred - Wolffaertshof

2 belangrijke en genomen maatregelen die ik al bij al reeds graag deel zijn, zoals jullie alvast weten het traditionele krantje dat verdwijnt en het uitdunnen van onze inventaris wwz dat grote stukken die wij niet meer zullen gebruiken worden verkocht! Daaronder vallen oa een prachtige stevige tent... soepketel... terrasverwarmer... warmteblazer... 96 wijnglazen... vouwtafels en vouwstoelen. De welness tafel met overtrekken en dekentje veranderde dit weekend al van eigenaar wij zijn er van overtuigd dat ze bij Jill in goede handen zijn!

Voor degenen die heel benieuwd zijn of al in de handjes wrijven  geef ik graag mee dat Klein Geluk laten verdwijnen momenteel géén optie is! De maatregelen die wij om gezondheidsredenen gaan en moeten nemen zullen enkel maken dat er op de "thuisbasis-Van Ael" rustiger en gesapiger gewerkt kan worden met meer respect naar ons zelf toe en meer ruimte voor familie en hobby's zoals het een 66+ betaamt.

The summer off '17 is nog lang en we gaan dus starten met hier en nu nog veel SAMEN te genieten! Hou onze website, facebook-site in het oog en prik de nieuwsbrief die je regelmatig met de post zal krijgen aan het prikbord zodat je niets hoeft te missen!

 

  Image courtesy of "Waterfall Kanchanaburi In Thailand" by paisan191 / FreeDigitalPhotos.net