Nieuws

Terwijl...

Terwijl het waarmaken van wensjes voor mini mensjes toch wel eventjes de bovenhand neemt... hebben Jean en Lisette ook de nodige "gesprekken" in het vooruitzicht en achter de rug tot betrekking van de volwassenwerking 2019. Maandag staan er alweer 3 gesprekken/vergadering op het programma o/a met de Think Pink bikers uit Aartselaar. Het is hier weer eventjes druk, drukker, drukst dus! De gesrekken met "Move For Health" zijn afgerond, waarbij we kunnen mededelen dat fitness, yoga en koken met een diëtiste van start gaan in Januari. Want voor mensen getroffen door kanker doet vzw Klein Geluk zelf een serieuse duit in het zakje om onco-revalidatie betaalbaar te maken. Het spreekt voor zich dat wij dit enkel voor leden kunnen doen... maar lid worden kan tot 3 jaar na de laatste behandeling en is voor mensen tijdens de behandeling en tot  1 jaar erna volledig gratis! Dus bij Klein Geluk kost "gezonder willen worden" eigenlijk niks. Voor de rest gaan we naar 2019 toe verder met meditatie, themamomenten, en wandelen met of zonder stokken... en vanaf nu is er ook een stukje persoonlijke/buddy begeleiding mogelijk voor leden in behandeling die dringend een luisterend oor nodig hebben... een tasje koffie op verplaatsing met een van onze vrijwilligers om "het hart te verwarmen" zeg maar. Klein Geluk  gaat hiermee misschien, eigenlijk toch een beetje een ander weg op met al deze nieuwe initiatieven maar voor ons is dit "de juiste" weg, ons doel er zijn voor mensen getroffen door kanker krijgt hiermee een ander gezicht... ééntje dat meer bij het plaatje past! Het jaar inzetten doen we zoals gewoonlijk met een glaasje bubbels en een zelf gezongen liedje en dit op 14 januari!

Wat betreft het kinderproject hebben we juist een "volle-dag" wensje achter de kiezen... ver buiten onze comfort zone maar het was af. Ons Marijke stak de dag in elkaar maar kreeg daarvoor wel hééééééééél véééééééééééél hulp van het "circuit Zolder" die een programma in elkaar staken voor Finn en zijn gezinnetje om U tegen te zeggen. We kregen ook geweldige hulp van "Corvette experiance, restaurant/brasserie De Pits, en de Limo dienst Party Ride uit Kontich". Momenteel zijn we bezig met het samen stellen van een foto-album dat elk gezinnetje aangeboden krijgt na "het wensje, en van het wensje"  en we zijn ook bezig met het in elkaar steken van een ander volle-dag wensje in samenwerking met politie en brandweer van Hemiksem, dat doorgaat op 20 oktober. Graag vermeld ik ook hier dat onze wensjes enkel kunnen doorgaan "with a little help of our friends" en daar valt zeker en vast "Hartjes voor Malenka" onder! Hun financiele steun naar de vereniging toe wordt erg geapricieerd. Dikke mercie aan iedereen die ervoor zorgt dat wij kunnen doen wat we doen! Naar 2019 toe staat voor het kinderproject in februari  naar alle waarschijnlijkheid terug een brunch op het programma voor de kinderonco/afdeling in het UZA die dit keer al even waarschijnlijk zal gesponsord worden door een scouts-groep uit Wilrijk. Ik zeg wel degelijk "waarschijnlijk" want ik moet eerlijk zijn er worden ons toch ook wel regelmatig beloften gedaan die niet nagekomen worden... en dat is sneu natuurlijk. Maar al bij al kan vzw Klein Geluk heel wat vrienden tellen... en dat al 10 jaar wat we natuurlijk ook gaan vieren!

Meer info... aarzel niet ons te contacteren wij staan  u graag te wooord op onze Geluk-o-foon 0 470 07 71 48 of via een mailtje.