Nieuws

Footprints vol klein geluk...

Zandloper2019 nadert met rasse koude schreden... en sluipt langzaam onze botten in of is dat de koude hm... feit is dat de tijd snel gaat! 2018 lijkt net begonnen en is al aan zijn einde. Als ik eens bekijk wat er binnen de vereniging allemaal gebeurde dan denk ik watte en dat in slechts een paar maanden?! We creerden memories om U tegen te zeggen... leuke en minder leuke... maakten kennis met veel nieuwe mensen en activiteiten... warme activiteiten... en mensen die onvoorwaardelijk zullen verbonden worden aan de spreekwoordelijke "footprints"... dat wij ons enorm gesteund voelen door het cc en de BIB in Wilrijk is al lang géén geheim meer voor onze trouwe lezers, dat wij dank zij hen mochten kennis maken met een enorme warme persoonlijkheid als Kristien Hemmerechts dat is natuurlijk nieuw. Toch wel een tikkeltje bevooroordeeld vertrokken we op  18 oktober s'avonds naar de Bist en wat een leuke avond werd dat! De nobele onbekende of minder bekende vrijwilligers van de BIB en Kristien Hemmerechts bleken een schot in de roos. Met Kristien Hemmerechts leerde ik daarenboven alweer iemand kennen die mij zal bijblijven als warm, super intelligent, en meelevend. Een straffe madam vol humor waar ik wel eens graag een glaasje zou mee drinken en omdat dit natuurlijk wat ver weg is zal ik alvast beginnen met haar boek aan te schaffen voor de BIB van Klein Geluk "Er gebeurde dit, er gebeurde dat" en wees maar zeker dat ik het zal uit lezen... en promoten!

Ondertussen zal er ook heel wat moeten gespeecht worden en dat is de kantzijde van het verhaal... klamme handjes all-over! In december organiseert een scoutsgroep uit Wilrijk een actie tvv onze "Valentijnsbrunch" voor de kindjes getroffen door kanker op 14 februari. Een woordje om onze vereniging en zijn werking voor te stellen kan dan niet ontbreken. Daarnaast werd onze medewerking gevraagd in de KUL leuven op een symposium voor dokters en toekomstige dokters... terwijl onze Jean al naarstig nadenkt over een power pointje... lig ik wel efkes wakker "doen we het of doen we het niet"... want dit is niet niks! Het is natuurlijk een eer en we zouden op deze manier alweer een spreekwoordelijk "steen kunnen verleggen op aarde" naar onze doelgroep... voor onze doelgroep... en met onze doelgroep... maar speechen hm... met hoeveel jaar verkort dat mijn leven "is er een dokter in de zaal" ? Vandaag zullen we beslissen... en ik vrees nu al, als we het niet doen hebben we spijt... als we het wel doen hebben we spijt.

Ondertussen staat de volwassenwerking 2019 zo goed als volledig op punt... en lopen we met alweer een nieuwe aanvraag voor een wensje in december onze schoentjes voorbij met de kinderprojecten. Want daar braken we in 2018 een record... natuurlijk ook dankzij "a little help off my friends" want alleen kunnen wij niet doen wat we doen.

Hopelijk kunnen we in 2019 ook weer rekenen op heel veel vrienden die samen met ons willen zorgen voor "footprints vol Klein Geluk"...

We gaan op 14 januari al zeker voor een gouden bubbelende start... behoor jij tot de doelgroep en wil je komen kennis maken??? Geef ons gerust een seintje dan zetten we jou op de VIP lijst.