Nieuws

We hebben ze allemaal op een rijtje...

2019-BewegenWat??? Wel... onze gezond-bewegen activiteiten. In 2019 durven wij het wiel helemaal om te draaien en gaan echt helemaal voor bangelijk gezond! Want nu o/a de afspraken met Karin Lajima van "Move For Health" zijn afgerond en de activiteiten bekeken, besproken en bepaald werden binnen het bestuur geef ik graag ter info alvast wat datums en mogelijkheden. De activiteiten zijn bedoeld voor onze doelgroep dwz. mensen tijdens en na kanker... partners... en ouders van door kanker getroffen kleintjes. Aangezien vzw Klein Geluk de grootste kost draagt vragen wij wel om een vzw Klein Geluk kaart aan te schaffen...  een intake fiche in te vullen... en, er wordt voor al deze activiteiten een kleine bijdrage gevraagd. Al is dat allemaal wat relatief want ben jij in behandeling voor kanker... en tot 1 jaar na de laatste behandeling is lid worden geheel gratis en in de meeste gevallen ook onze activiteiten! Dus meer weten aarzel niet ons te contacteren... dat loont zeker en vast de moeite. De activiteiten die we organiseren in samenwerking met Move For Health gaan allemaal door in Kleine groepjes. Dus eerst is eerst daar kunnen we niet om heen!

Inlichtingen en inschrijven kan enkel via vzw Klein Geluk, via de Geluk-o-foon 0 470 07 71 48 of het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een kleine greep uit "Klein Geluk" het assortiment voor lotgenoten:

Kookworkshop met diƫtiste Elke Van Mieghem: "levenskrachtige voeding tijdens en na kanker" - 4 februari 17.00 uur - max 5 personen

Yoga: 8 + 22 februari - in de lokalen van Move For Health - 11.00 uur tot 12.00uur - max 6 personen

Fitness: 17/24/31 januari - 7/14/21/28 februari - 7/14/21 maart - er zijn telkens 2 sessies voorzien - van 11.00 uur tot 11.30 uur en van 11.30uur tot 12.00 uur - max 4 personen per sessie

Onco reflexologie bij Move For Health: Bij het vervolledigen van een 5 beurtenkaart... die aangeschaft en betaald werd bij Move For Health... betaald vzw Klein Geluk 5% terug (enkel voor personen in behandeling die houder zijn van een geldige Klein Geluk kaart en mits een copy van een volledig afgewerkte beurtenkaart)

Verder in ons gezond/bewegen programma 2019: o/a Themamomenten, meditatie en Nordicken/wandelen. Ook ons half jaarlijks krantje blijft behouden.

Dit alles met veel liefde aangeboden aan onze doelgroep... en deskundig begeleid door mensen die van wanten weten!

Wenst u kennis te maken met onze vereniging... onze activiteiten... of denkt u dat u ons iets speciaals en super gezonds aan te bieden heeft? aarzel niet ons te contacteren wij staan graag ter beschikking!