Nieuws

met en knal en bang...

Gelukkig Nieuwjaar beste lezers en gebruikers van deze website... een smooth, easy, zoet nieuw jaar in goed gezelschap... een gezond jaar met veel bewegen... een jaar temidden van rijkelijke bubbels die jou met liefde en warmte omarmen... kortom een jaar om van te snoepen... dat wens ik jullie uit het diepst van mijn hart!

En laat het nu juist met bubbels zijn dat vzw Klein Geluk een knallende start neem... samen met onze ingeschreven gasten genieten wij op 14 januari van een eerste activiteit, van leuks en lekkers. de bubbels zullen koud staan... de worstenbroden worden warm geleverd... de vriendschap onder lotgenoten is alom aanwezig en wie weet... wie nog meer? Laat dat nog eventjes een verassing zijn!

Ook de meditie met Walter Daes gaat die dag door in de Stoof en dit voor het laatst in de "ouwe" vorm. Want ook dit was een beetje aan vernieuwing toe. Vanaf februari is een babbel of nabeschouwing bij een drankje mogenlijk dus maken we van de meditatie alweer een "gouden" middag onder lotgenoten.

In de afgelopen maand december was er voor ons geen traditionele "eventjes stoppen" er kwamen immers heel wat aanvragen binnen voor informatie die dan zeer zorgvuldig onmidelijk opgestuurd werd. Een aantal mensen werden effectief lid en schreven al in voor activiteiten... van een aantal mensen hoorden we plots niks meer. Spijtig van ons werk en tijd denk ik dan... maar aan de andere kant dat hoort er achter de schermen nu eenmaal allemaal bij natuurlijk. Daarnaast moest er promo materiaal verzamelt en weggebracht worden... en het krantje opgestuurd worden... wat ook niet zonder slag of stoot verliep... een hele dag thuis wachten op de levering op de maandag van kerst om dat s'avonds te ontdekken dat het ergens anders afgeleverd was... niet leuk... en effe balen dus. Adminstratie, inschrijvingen... lidgelden... en er werd op  december nog een deel van een wensje waargemaakt hetgeen Emmy en Marijke Van Nieuwenhove gelukkig voor hun rekening namen.

Er waren ook een hele boel mensen die wij mochten bedanken... toffe, warme, sympathieke mensen die ons uitkozen in teken van de warmste week of gewoon omdat ze geloven in onze organisatie... zo waren er Bart en Danny, Christel en haar vereniging de scoutsvrienden en een ouwe bekende... de BIB in Wilrijk in hoofde van Kathleen Hufkens en haar collega's die ons alweer een mooie cheque lieten geworden. Soms gaat het over de kinderwerking zoals bij de scoutsvrienden... soms gaat het over de volwassenwerking... soms gaat het over de algemene werking. Maar één ding is zeker en staat als een paal  boven water... er zijn heel wat mensen die ons een warm hart toedragen en dat doet deugd!

Wij kijken alvast uit naar een vernieuwde werking waarin vriendschap een grote plaats blijft innemen maar waar ook bewegen centraal staat... want gezondheid moet primeren. Naast yoga, gezond koken, en fitness hebben we een helemaal nieuw projectje "Koffietijd" of beter gezegd de "lekker-luister-babbel" waarbij onze leden in behandeling voor kanker, die het moeilijk hebben beroep kunnen doen op één van onze geweldige vrijwilligers om bij wat lekkers en de haard hun hart te luchten.

En zeker niet te vergeten ons feestje voor het 10 jarig bestaan dat doorgaat op 31 augustus... waarbij dan weer lekker smullen centraal staat en niet te vergeten 10 jaar lief en leed.

Maak er een fijn jaar van lieve lezers en aarzel niet ons te contacteren... mocht u vragen hebben over onze werking, onze activiteiten of wat tijd vrij hebben om als vrijwilliger mee aan de slag te gaan... of mocht u een leuk ideetje hebben voor een activiteit.

Onze oren en ons hart staat ter beschikking!