Nieuws

De tijd...

klee-2527415 640De tijd gaat snel... dus ja... dat en wat gezondheidsproblemen maken dat ik pas nu nog eens van ons laat horen... mea culpa!

Januari, februari, en maart stonden eigenlijk helemaal in het teken van ons nieuwe bewegingsprogramma. Vele nieuwe leden boden zich aan... yoga en fitness bleken goed aan te slaan en werden dan ook ondertussen al elks met 10 extra sessies verlengd. De kookworkshop viel letterlijk en figuurlijk goed in de smaak... en er is al heel wat afgestapt en gewandeld waarbij we dan evenzeer genieten van de aprés, onder vrienden. Al valt het mij op dat de lekkere witte wijntjes plaats gemaakt hebben voor munt thee en OXO. Om praktische redenen werd de Paaseitjesverkoop vroegtijdig stop gezet maar de bestellingen die gedaan werden die zijn natuurlijk met de grootste smile al afgeleverd! Waarbij de warme ontvangst bij "BULUT investments" ons nog lang zal bijblijven! Ook de spontane vraag naar Paaseitjes van de firma Hertsens deed deugd aan ons hartje! Bedankt zo zie je maar weer vriendschap komt heel dikwijls uit onverwachte hoek!

Ook aan ons kinderproject werd in 2019 al hard gewerkt... voor de Valentijnsbrunch in het UZA stonden we de lekkerste gebakken broodjes al uit te laden op de parking om 06.40 uur. Graag wil ik eerst en vooral van de gelegenheid gebruik maken om iedereen nog eens hartelijk te bedanken want het is natuurlijk enkel door SAMEN te werken dat we tot zo een geweldig resultaat kunnen komen! De vrijwilligers van de dag waren Emmy, Marijke, Tine, Jean en lisette... Bakkerij Vanessa gaf ons een mooi percentje op de broodjes en Martine van bakkerij Vanessa in Kontich deed er een schepje bovenop met overheerlijke chocola voor kindjes, mama's en papa's. Al zal natuurlijk de diëtiste van UZA daar niet zo tevreden mee geweest zijn. En dat begrijp ik ook... maar het moet toch ook mogenlijk zijn om tussen de dag dagelijkse miserie eventjes te genieten nietwaar!? Ik was fier op en tevreden met de dag... de mama's, papa's en kindjes ook. En het personeel... dat smulde en genoot evenzeer... dus moet dat meer zijn? Dacht het niet!

De foto's van UZA zijn nog niet toegekomen... de mijne moeten nog gedowload worden... dus vraag ik heel eerbiedig om nog wat geduld... ze zullen binnenkort op facebook te bezichtigen zijn. Voor de rest hadden we voor deze dag een groepje weldoeners om u tegen te zeggen onder leiding van Christel Wijns... maar daarover later meer in een aparte artikel als de financiële beslommeringn helemaal achter de rug zijn en alle facturen betaald.

Al bij al mag ik zeggen dat ondanks de gezondheidsproblemen hier al hard gewerkt is. Nu zaterdag wordt een wensje waargemaakt van een kindje uit Hemiksem... volgende week gaan Jean en Lisette naar het reisbureau voor een wensje van een kindje uit Lier. En ondertussen gaat onze volwassenwerking verder op zijn TGV.

Het zal wel niemand verwonderen dat het aan deze TGV snelheden voor een 67 jarige niet altijd makkelijk en simpel is om te volgen... de vele verplichtingen eisen hun tol... dus nu zijn we op zoek naar iemand met een toverstokje... hokus spokus pats ik wou dat iedereen hier ten huize terug 18 was!

Lisette en Jean legden immers niet enkel de fundatie met eigen financiën... ze legden en onderhielden de rails... en trekken al 10 jaar de TGV ten pas en ten onpas...  bij zon en regen... bij donder en bliksem...  en vochten tegen inmens hoge bierkaaien om het Klein Geluk verhaal te kunnen verder zetten ... "10 jaar lief en leed" is dan ook de titel van een Klein Geluk feestje op 31 augustus. Waarvoor wij onze lijstjes zullen overlopen en iedereen die meehielp, en fan is en was van het verhaal zullen voor uitnodigen. Het zal een knallend, besloten feestje zijn op Persoonlijke uitnodiging... dus hou je brievenbus in het oog... met wat chance mag je mee komen feesten! Wij hopen alvast heel veel ouwe getrouwe terug te zien!

Ik wens jullie heel graag, wat laat maar niet minder gemeend, een geweldig 2019. Hou de facebook site in het oog, en see you some where, some how.

Kent u een warm project voor kinderen getroffen door kanker dat sponsoring kan gebruiken aarzel niet ons te contacteren!